Tuky – jaké preferovat a na jaké si dát pozor?
Tuky jsou jednou ze základních živin, a proto v naší stravě nepostradatelné. Nadměrný příjem tuků nebo příjem tuků z výživového hlediska méně vhodných ale může zvyšovat riziko zdravotních komplikací. Navíc i s tuky je spojena řada mýtů. Jaké druhy tedy preferovat, jaké využít při různých kulinářských úpravách a je přepuštěné máslo skutečně „zdravější“ nebo sádlo, které používaly už naše babičky, vhodnější? Odpovědi nejen na tyto otázky se dozvíte během online edukace 11. října.
Edukaci povedou Mgr. Bc. Lucie Burdová & Bc. Alena Koniakovská
Jak se přihlásit?
Přihlásit se na Edukaci je jednoduché. Jediné, co potřebujete, je počítač, smartphone nebo tablet a připojení na WIFI. K realizaci Edukaci online jsme zvolili program ZOOM Meeting. Program je bohužel pouze v anglickém jazyce, ale nebojte se, vše potřebné Vám vysvětlíme. Do PC si nemusíte nic stahovat, stačí kliknout na přiložený odkaz a postupovat podle kroků 1-3.
Pokud chcete využít tablet či mobil je potřeba si nejprve stáhnout aplikaci ZOOM Cloud Meetings na Google Play nebo na Apple Store a až poté kliknout na níže uvedený odkaz.
1. krok – Klikněte na odkaz ZDE.
2. krok – Ve spodní části stránky klikněte na text Join from Your Browser
3. krok – Zadejte jméno a příjmení a klikněte na tlačítko Join.
Odkaz na edukace je vždy stejný: https://us02web.zoom.us/j/87357752079?pwd=Uy9xWEtYTXFPUjlJalNiZkRteWFjUT09
Additional Details
Čas - 18:00 - 19:30
Kapacita -
Datum a čas
11.10.2023 / 19:30